[ad_1]

دبیر حزب دمکرات کوزوو ، اوران اسماعیلی ، امروز برنامه PDK برای بازیابی سلامتی را ارائه داد.
وی در چهار ستونی که ارائه داد ، اولین کسی بود که علیه همه گیری و واکسیناسیون کل مردم جنگ کرد.
در طول ارائه ، اسماعیلی گفت که متأسفانه در حال حاضر هیچ واکسنی در کوزوو ، هیچ تاریخ شروع و هیچ برنامه ای در مورد چگونگی انجام واکسیناسیون و زمان پایان همه گیری وجود ندارد.
“حزب دموکرات کوزوو واکسیناسیون را مهمترین اولویت بهداشت عمومی می داند.
اسماعیلی گفت: “دولت PDK تماس فوری با تولیدکنندگان بزرگ جهان برقرار می کند و قراردادهای خرید واکسن برای همه شهروندان کوزوو را با شفافیت کامل امضا می کند.”
وی همچنین فاش کرد که دولت PDK 30 مرکز واکسیناسیون در سراسر جمهوری کوزوو اداره خواهد کرد.
“واکسیناسیون به سرعت انجام می شود – شروع از کسانی که بیشتر به آن احتیاج دارند ، نه از کسانی که امتیازات دارند. دولت PDK از روندی که اتحادیه اروپا تعیین کرده است پیروی خواهد کرد ، جایی که تا پایان تابستان 70 درصد از جمعیت ما واکسینه می شوند. “، گفت اسماعیلی.
اسماعیلی برای مقابله با بیماری همه گیر ، گفت كه مراكز آزمایش در سراسر كوزوو ، بسته های حمایتی برای همه افراد آلوده به كوید ایجاد و برای مراقبت های بهداشت روان بیشتر پرداخت می شود. / زری
[ad_2]