[ad_1]

اما میخک یک گیاه دارویی قدرتمند است که اثری اثبات شده در برابر التهاب ، درد ، اکسیداسیون و سرطان دارد.
به گزارش Telegrafi ، اگرچه ریز ، میخک (لاتین Syzygium aromaticum) درمانی قدرتمند برای بسیاری از بیماری ها است.
میخک به عنوان یک ماده ضد میکروبی عمل می کند و باعث از بین رفتن انگلی ها و باکتری ها در دستگاه گوارش می شود. در دوزهای متوسط تورم و گرفتگی بیش از حد را برطرف می کند.
ماده اصلی میخک ، روغن اساسی با اوژنول ، طعم و بوی مشخصی به این ادویه می دهد. همچنین حاوی تانن ، رزین ، مخاط و درصد زیادی از فلاونوئیدها است.
حاوی گلوتن نیست و فقط با کمک چای میخک می توانید گلو درد را با غرغره ضد عفونی کنید.
انگلی و باکتری های بد را از بین می برد
پاکسازی ضد انگلی با روغن میخک یکی از موثرترین روش ها برای پاکسازی کل بدن است ، به همین دلیل یکی از سه جز components برنامه ضد انگلی دکتر است. هولد کلارک
خواص ضد باکتری
طبق مطالعه ای در بوینس آیرس ، روغن میخک از باکتری هایی مانند E. coli یا استافیلوکوک محافظت می کند. توصیه می شود به عنوان راهی برای بهبود سلامت حفره دهان ، غرغره های گیاهی با میخک و روغن ریحان تهیه کنید.
اسید اضافی معده را از بین می برد
می توانید یک میخک گاز بگیرید و آن را در دهان خود بگیرید. مایعی که از آن آزاد می شود بلافاصله اسیدها را تسکین داده و شما را تسکین می دهد.
توصیه شده
روش دیگر جویدن دانه های گل میخک بعد از هر وعده غذایی برای کاهش احتمال اسیدیته بالا و ناراحتی ایجاد شده در آن است.
هضم را بهبود می بخشد
این یک معدن واقعی با فیبر محلول و آنزیم هایی است که از یبوست جلوگیری کرده و عملکرد روده بزرگ را بهبود می بخشد. در این حالت مصرف میخک به صورت پودر همراه با عسل توصیه می شود.
استفراغ
میخک همچنین در برابر استفراغ ، مشکلات گوارشی و اختلالات روده استفاده می شود.
سردرد
با تحریک گردش خون ، سردرد را تسکین می دهد. جویدن چند میخک یا چای آنها راهی عالی برای تسکین سردرد و جلوگیری از خستگی ذهنی است.
دندان درد را تسکین می دهد
میخک به دلیل خواص ضد باکتری و ضد التهابی بیشماری شناخته شده است که باعث خنثی سازی و تسکین دردهای مختلف می شود. چند میخک برداشته ، به مدت 5 ثانیه بجوید و روی دندان یا دندانی که شما را آزار می دهد قرار دهید تا زمانی که درد فروکش کند.
سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
به رژیم غذایی خود میخک خشک اضافه شده ، که به لطف محتوای آن در ویتامین C ، تأثیر فوق العاده ای در رشد گلبول های سفید خون دارد.
تبخال
میخک با توانایی های قارچی تأیید می شود. آنها همچنین به هر ظرفی که سرو کنند ، قدرت تبدیلی می دهند.
برای حفظ غذا
میخک روند اکسیداسیون لیپید را که منجر به ذخیره سازی طولانی تر غذا می شود ، مهار می کند.
احتیاط: استفاده از میخک برای زنان باردار و شیرده توصیه نمی شود.
در مورد استفاده از میخک ، باید مراقب باشیم از اندازه گیری بیشتر نشویم ، زیرا در غیر این صورت خاصیت سوزش و سمی دارد.
نکته: این اطلاعات جایگزین مشاوره پزشک یا ارائه دهنده خدمات بهداشتی شما نمی شود و ما در قبال هیچ گونه تعامل یا عوارض جانبی مسئولیتی نداریم.
[ad_2]