مونیشی دوباره ظاهر می شود: من نمی دانم که آیا فراری قبلاً بلدی شکمبی را رانندگی کرده است ، بگذارید از رانندگی لذت ببرد ، اما بگذارید هنگام پیچیدن مراقب باشد! – آخرین خبرها

[ad_1]

مونیشی دوباره ظاهر می شود: نمی دانم آیا


ورزش
04 ژانویه 2021 – 22:52

آخرین اخبار ورزشی

“اخراج بالکان از ایسمت مونیس” خبری بود که پس از پایان دوره پاییزی سوپرلیگ فوتبال کوزوو سر و صدای زیادی در فوتبال کوزوو ایجاد کرد.

بودا یک واقعیت طبیعی بود که ایسمت مونیشی در حالی که هدایت تیم سوهارکا را بر عهده داشت ، یک سال و نیم در بالکان کار اضافه کاری داشت.

در این دوره ، او تیم را با 39 امتیاز ، سه امتیاز کمتر از رهبر دریتا و در رقابت های جام کوزوو ، در مکان دوم جدول رها کرد ، در حالی که در دوره گذشته ، تا دو دور گذشته ، مدعی عنوان قهرمانی بود در حالی که همچنین برای اولین بار در تاریخ باشگاه یک نامزد نهایی جام کوزوو است.

اسرار برکناری مونیش بی شمار است!

“Zeri.info” مصاحبه ای با مربی مونیشی انجام داده است که در مورد بسیاری از مسائل صحبت کرده است.تصویر

چند روز از ترک بالکان می گذرد ، چه احساسی دارید؟

مونیشی: البته من جدایی خوبی نداشتم. آسان نبود.

شما در مورد جدایی خیلی کم صحبت کردید ، چگونه به این تصمیم رسیدید؟

مونیشی: من باید از روندی که باشگاه در آن قرار دارد حمایت کنم. من نمی خواستم این کار به یک موضوع طولانی تبدیل شود.

در روزهای اخیر موضوع عزیمت شما در ملا public عام و حتی در استودیوی تلویزیون مطرح شده است. آیا اخراج شده اید یا استعفا داده اید؟

مونیشی: اخراج شدم

بالکان ، قبل از انتصاب به عنوان مربی ، حتی در “نقشه” باشگاه های مدعی عنوان قهرمانی نبود. آیا شما سزاوار بارگیری هستید؟

مونیشی: خوشحالم که مردم با حمله نکردن به کسی از من حمایت زیادی کردند. وقتی از سوی شهروندان سوهارکا و فراتر از آن و همچنین طرفداران “جبرانیات” برای کارهایی که در آنجا انجام دادم مورد ستایش قرار گرفتم ، احساس بسیار خوبی داشتم.

در مورد اخراج ، به طور گسترده ای نوشته شده است که رئیس جمهور بالکان ، آرسیم کاباشی ، برای اخراج شما تحت تأثیر افراد اطراف خود در این باشگاه قرار گرفته است ، بنابراین این فقط تصمیم او نیست. ارزیابی شما چیست؟

مونیشی: او (آرسیم کاباشی) بهتر می داند. من در حدس و گمان نیستم.تصویر

آیا تا ماه ژوئن با بالکان قرارداد داشتید و آیا پس از اخراج شدن تا پایان آن انجام می شود؟

مونیشی: ما موضوع توافق نامه را با رئیس جمهور حل کردیم. می توانم آزادانه بگویم که ما او را به روشی نجیب زاده انتخاب کردیم.

آیا در این شماره طرفدار بالکان خواهید بود و فکر می کنید او بتواند عنوان قهرمانی را بدست آورد؟

مونیشی: بله ، من طرفدار بالکان خواهم بود. من واقعاً امیدوارم حداقل جام ها را کسب کنم یا به اروپا برسم ، زیرا چنین چیزی برای حریفان واقعی است.

از مربیان آلبانی ، بلدی شكمبی و اورگس شحی به عنوان فرزندان شما نام بردند. برای اولین بار تصمیم گرفته شد و شحی گفت اگر به عنوان مربی بالکان منصوب شود ، ابتدا ناهار را با شما می خورد. آیا انتخاب بالکان درست است؟

مونیشی: ناهار را با او خواهیم خورد ، من احترام زیادی برای او قائلم. برای سنگ موفقیت آرزو می کنم و کار خوب. من نمی دانم که آیا او قبلاً با فراری رانندگی کرده است ، بگذارید از رانندگی لذت ببرد ، اما بگذارید هنگام پیچیدن مراقب باشد.تصویر

شما اعلام کرده اید که به عنوان تحلیلگر تلویزیون کار خواهید کرد. چرا این تصمیم ، چرا نه به عنوان مربی؟

مونیشی: باید تا ژوئن کمی بخوابم. من نمی توانم مقابل تیم (بالکان) که با فداکاری و عرق زیاد ساخته ام ، بازی کنم. یک پروژه بسیار خوب در یکی از تلویزیون های ما در انتظار ماست ، یک نمایش خارق العاده که واقعاً به آن نیاز داریم. من معتقدم که ، به عنوان یک تحلیلگر ، سهم ارزنده ای در پیشرفت فوتبال و مبارزه با پدیده های منفی در فوتبال کوزوو خواهم داشت.

گفته می شود شما پیشنهادی از درنیکا دارید. آیا چیزی واقعی وجود دارد؟

مونیشی: نه ، درنیسا مربی بسیار خوبی مانند بلارد دیوولی دارد که من یک دوست دارم. Devoli یک مربی خارق العاده است و من او را بسیار حرفه ای دوست دارم. /Zeri.info

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *