نقش نارنگی در برابر سفید شدن مو – آخرین اخبار

[ad_1]

نقش نارنگی در برابر سفید شدن مو


نارنگی از جمله میوه های مرکبات سالم و پرطرفدار است.

آنتی اکسیدان موجود در نارنگی باعث کاهش کلسترول بد خون و از بین بردن رادیکال های آزاد در بدن می شود.

نارنگی بسیار غنی از فیبر است و کاهش وزن را تحریک می کند.

مصرف منظم نارنگی علاوه بر اضافه وزن به تعادل فشار خون کمک می کند.

ویتامین C موجود در نارنگی به سرماخوردگی کمک می کند و سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند.

ویتامین C نقش های زیادی در بدن انسان بازی می کند و یکی از آنها پیشگیری از ماده خاکستری است.

متخصصان برخی از دلایل اصلی سفید شدن مو را شناسایی کرده اند.

مشکلات خوردن

طبق آخرین داده ها ، کمبود ویتامین B12 ، روی و مس باعث ظهور زودرس ماده خاکستری می شود.

این مواد مغذی به روند متابولیسم کمک می کند که به مو رنگ طبیعی می بخشد.

عامل ژنتیکی

در بسیاری از موارد ، عامل ژنتیکی عامل ظهور اولیه ماده خاکستری است. در این حالت ، خاکستری ها واقعیت تغییرناپذیر هستند.

آلودگی محیطی

آلودگی روزانه که موها را تهدید می کند ، تا حد زیادی ضعیف می شود. این ضربات پی در پی باعث سفید شدن موها می شود.

تنباکو

رادیکال های آزاد تولید شده در اثر سیگار کشیدن باعث استرس اکسیداتیو می شوند ، که تولید ملانین را ضعیف می کند و باعث سفید شدن مو می شود.

فشار

فشار خون بالا ، استرس و اضطراب از دلایل عمده سفید شدن زودرس موها است. موهایی که در اثر یک حادثه آسیب زا یا استرس زا می ریزند می توانند دوباره رشد کنند اما این بار خاکستری می شوند.

تیروئید

متخصصان می گویند افرادی که از بیماری تیروئید رنج می برند ، زودرس تیره می شوند.

نارنگی چگونه به ماده خاکستری کمک می کند

اول ، شما باید بدانید که ماده خاکستری هنگامی رخ می دهد که بدن فاقد مواد مغذی اصلی ، از جمله ویتامین ها ، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها باشد. یکی از ویتامین های اصلی ضد خاکستری B12 است که بیشتر در نارنگی وجود دارد. این ویتامین مهم با کند کردن روند کل خاکستری کمک می کند. ویتامین C به بدن کمک می کند تا کلاژن بیشتری تولید کند. ویتامین A که در نارنگی نیز وجود دارد به رطوبت بیشتر موها کمک می کند. / AgroWeb.org

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *