Haradinaj-Stubla: “بیدار شو” حقیقت در مورد کوزوو است – آخرین اخبار

[ad_1]

    Haradinaj-Stubla:


ملیزا هارادیناج-استوبلا ، سرپرست وزارت امور خارجه و دیاسپورا از موفقیت فیلم بلند “Zgjoi” / “Koshera” که شب گذشته با کسب سه جایزه مهم جشنواره فیلم Sundance به تاریخ پیوست ، خوشحال است.

وزیر Haradinja-Stubla گفت موفقیت فیلم Awake (بیدار) یکی از بزرگترین دستاوردهای بین المللی فرهنگ و فیلم کوزوو است.

بیدار حقیقت در مورد کوزوو است ، داستانی تأثیرگذار درباره زنان کروشا و ماده که از درد زندگی خود را بازیافتند. “جهان باید این داستان واقعی از نسل کشی صربستان در کوزوو را بشنود و به یاد بیاورد ، حتی پس از 21 سال.”

وزیر امور خارجه کوزوو از جامعه هنری و فرهنگی برجسته جمهوری کوزوو ، که همیشه موفق به ارتقا Kosovo کوزوو در جهان شده است ، بیشتر اوقات با ابتکار عمل خود ، تشکر کرد.

“من به ویژه کارگردان Blerta Bascholi و تیم خارق العاده اش را از دستاوردهای شب گذشته تبریک می گویم.” / صدا

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *