[ad_1]

به گزارش اقتصاد آنلاین ، معاون وزیر آموزش ، علوم ، فناوری و نوآوری ، دوكادجین پوپووسی ، كنفرانس مطبوعاتی برگزار كرد.
پوپووسی که آنها تقویم آغاز سال تحصیلی جدید را آماده کرده اند ، افزود که امسال از کتابهای درسی جایگزین استفاده خواهد شد.
“ثبت نام دانش آموزان در مدارس دهم به پایان رسید و ترم دوم در 23 آگوست به پایان می رسد. دولت بودجه ای را برای کتابهای درسی اختصاص داده است. امسال از متن های جایگزین استفاده خواهد شد.
لیست کتب درسی نیز منتشر خواهد شد. در مورد آزمون دستاوردها ، این مسابقه در تاریخ 3 آگوست در کامنیکا برگزار می شود. “
وی در مورد واکسیناسیون گفت که معلمان در ردیف اولویت قرار دارند و انتظار دارند همه معلمان واکسینه شوند.
او حتی خواستار واکسیناسیون شد تا سال تحصیلی شما در مدارس برگزار شود.
“هیچ قانونی وجود ندارد که هرکسی را واکسینه کند. من از معلمان می خواهم که واکسن بزنند تا سال تحصیلی جدید امکان پذیر شود. “
وی توضیح داد که درخواست برای دریافت مدرک لیسانس و کارشناسی ارشد شروع شده و امکانات تحصیل در مقطع دکترا را اعلام کرده است.
“کار با درخواست دانشجویان برای گرفتن مدرک لیسانس و کارشناسی ارشد در هر ترم شروع شد. “همچنین امکاناتی برای دانشجویان دکترا فراهم خواهد شد.”
[ad_2]